ZANGLES / VOCAL COACHING

Harold Verwoert

Begonnen aan het Conservatorium in Groningen, waar ik klassiek zang heb gestudeerd onder Jitske Steendam. Ik wilde nl. een gedegen ondergrond hebben als basis voor mijn verdere zangcarriere.  Daarna volgde ik de Academie Voor Lichte Muziek ( AVLM) van de stichting Conamus met aan het hoofd John de Mol sr. Hier heb ik vooral veel geleerd over muziektheorie. De afgelopen jaren geef ik zangles volgens het SLS principe van Seth Rigss.

Lessen worden in Ede gegeven of op locatie. Zowel privé als groepslessen zijn mogelijk.

Wil je meer info of heb je vragen mail me dan!

Louisa Verwoert

Ik volgde drie jaar zangles bij Elly de Jong te Utrecht, en daarna aan de Zeister Muziekschool onder oa. Margriet Eshuis. Al 30 jaar is zingen mijn "werk" en naast solo optredens in binnen en buitenland werk ik veel als backing zangeres, zowel in de studio als "live" op het podium. Ik heb mogen werken met oa.: Johnny Logan, Tony Hadley, Gwen Dicky, Lori Spee, Lee Towers, Gerard Joling, Gordon, Renee Froger, e.v.a.

Als vocal coach richt ik me vooral op de praktijk, Ik ga met de vocalist mee naar de studio, ik ben bij het concert, we repeteren nieuw repertoire, bereiden een auditienummer voor of ik verzorg de arrangementen van de backing vocals. Heel individueel en gericht op de behoefte van de vocalist.

Seth Rigss on Speech Level Singing

Speech Level Singing makes singing as natural and easy as speaking. Used by more than 120 Grammy winners and developed by Seth Riggs, legendary vocal coach to the stars, SLS produces an effortless, powerful and expressive voice.

© Backstage Entertainment

    Hoofdweg 86C

    1175LC Lijnden

    0622795391

    verwoertzakelijk@gmail.com / louisa@whitevilla.com

    IBAN NL74RABA0162160704

    KVK 30181606    BTW NL-8109.04.457.B01