top of page

ZANGLES / VOCAL COACHING

Harold Verwoert

Begonnen aan het Conservatorium in Groningen, waar ik klassiek zang heb gestudeerd onder Jitske Steendam. Ik wilde nl. een gedegen ondergrond hebben als basis voor mijn verdere zangcarriere.  Daarna volgde ik de Academie Voor Lichte Muziek ( AVLM) van de stichting Conamus met aan het hoofd John de Mol sr. Hier heb ik vooral veel geleerd over muziektheorie. De afgelopen jaren geef ik zangles volgens het SLS principe van Seth Rigss.

Lessen worden in Lijnden gegeven of op locatie. Zowel privé als groepslessen zijn mogelijk.

Wil je meer info of heb je vragen mail me dan!

Louisa Verwoert

Ik volgde drie jaar zangles bij Elly de Jong te Utrecht, en daarna aan de Zeister Muziekschool van oa. Margriet Eshuis. Al 32 jaar is zingen mijn "werk" en naast solo optredens in binnen en buitenland werk ik veel als backing zangeres, zowel in de studio als "live" op het podium. Ik heb mogen werken met oa.: Johnny Logan, Tony Hadley, Gwen Dicky, Lori Spee, Lee Towers, Gerard Joling, Gordon, Renee Froger, Thomas Acda e.v.a.

Als vocal coach richt ik me vooral op de praktijk, Ik ga met de vocalist mee naar de studio, ik ben bij het concert, we repeteren nieuw repertoire, bereiden een auditie-nummer voor of ik verzorg de arrangementen van de backing vocals. Heel individueel en gericht op de behoefte van de vocalist. Ook tijdens de zanglessen gaan we daadwerkelijk met een nummer aan de slag. Naast de lessen is er ook begeleiding mogelijk bij alle onderdelen die met een artiesten carrière te maken hebben.

Denk aan videoclips, CD opname, media training, danslessen, optreed repertoire en veel meer!

Soundreel Louisa

Seth Rigss on Speech Level Singing

Speech Level Singing makes singing as natural and easy as speaking. Used by more than 120 Grammy winners and developed by Seth Riggs, legendary vocal coach to the stars, SLS produces an effortless, powerful and expressive voice.

bottom of page